top of page

Een culinaire reis naar Japan

Als je zin hebt in een smakelijke en gezonde maaltijd, dan is Sushi Wang een uitstekende keuze. Dit restaurant in Utrecht biedt een ruime selectie aan Japanse gerechten, van verse sushi en sashimi tot knapperige tempura en pittige wok. Je kunt hier genieten van de authentieke smaken en de gastvrije service in een gezellige en moderne sfeer.

Sushi wang is gevestigd aan de Voorstraat 98, in het centrum van Utrecht. Het restaurant is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de fiets. Je kunt hier elke dag terecht voor een heerlijke diner, behalve op dinsdag. Het restaurant is geopend van 16:00 tot 22:00 uur op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag, en zondag.

Het menu van Sushi Wang bestaat uit meer dan 60 verschillende soorten sushi en meer dan 37 andere heerlijke gerechten. Je kunt kiezen uit verschillende soorten maki (rolletjes), nigiri (rijst met vis), gunkan (bootjes), temaki (horentjes), sashimi (rauwe vis) en nog veel meer. De sushi wordt vers bereid met hoogwaardige ingrediënten en geserveerd met sojasaus, wasabi en gember.

Naast sushi kun je ook genieten van andere Japanse specialiteiten, zoals yakitori (spiesjes), teriyaki (gegrilde gerechten), tempura (gefrituurde gerechten) en wok (roerbakgerechten). Je kunt kiezen uit verschillende soorten vlees, vis, groenten en tofu, die worden bereid met heerlijke sauzen en kruiden. De porties zijn royaal en de prijzen zijn redelijk.

Sushi wang heeft ook een uitgebreide drankenkaart, met onder andere Japanse thee, sake, bier, wijn en frisdrank. Je kunt je maaltijd afsluiten met een lekker dessert, zoals ijs of mochi (rijstcakejes). Het restaurant heeft een gezellige en moderne inrichting, met comfortabele stoelen en tafels, sfeervolle verlichting en Japanse decoraties. De bediening is vriendelijk en attent, en kan je adviseren over het menu en de allergenen.

Sushi wang is een ideaal restaurant voor een geslaagde avond uit met familie, vrienden of collega's. Je kunt hier genieten van een culinaire reis naar Japan, zonder dat je ver hoeft te reizen. Het restaurant heeft veel positieve beoordelingen gekregen van tevreden klanten, die de kwaliteit, de service en de sfeer hebben geprezen. Als je zelf wilt ervaren hoe lekker sushi wang is, kun je online reserveren via ons website of bellen naar 030 223 2823. Eet smakelijk! 🍣

bottom of page