Om jouw privacy te waarborgen en onnodig oponthoud bij de ingang te voorkomen voor de deur, willen wij u vriendelijk vragen op de dag van bezoek de door de Rijksoverheid verplichte gezondheidscheck in te vullen. Je wordt tevens gewezen op de geldende richtlijnen. 

 

Wanneer u klachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, vragen wij u niet te komen. Ook wanneer onze medewerkers deze klachten hebben of krijgen worden zij gevraagd niet te komen of alsnog naar huis te gaan.

 

Al onze medewerkers zijn op de hoogte van een goede handhygiëne. Wij verwachten dat ook van u.

Bij ontvangst geven wij u geen hand en houden wij gepaste afstand (1,5 m) of blijven wij achter de balie. Tevens kunt u gevraagd worden om buiten te wachten wanneer in het restaurant de maximale aantal toegestane personen bereikt zijn.

 

Onze medewerkers dragen wegwerphandschoenen zowel achter de balie als in de keuken zodat zij geen direct contact hebben met het eten, tassen, bakjes en toebehoren.

 

Wij vragen u zo veel mogelijk te pinnen en niet contant te betalen.

 

Uiteraard worden tafels, balie en andere ter zake doende dingen (deurgrepen e.d.) door ons met regelmaat extra gereinigd en gedesinfecteerd om kans op besmetting te minimaliseren.

 

Tot gauw!

© 2018 by Mainway Information System

  • w-facebook